Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Lazarevac Partizan Surdulica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Labudović speelt de bal door. Čurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić maakt een afschuwelijke overtreding. Babić krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Čurović is nu in balbezit. Mirčetić is nu in balbezit. Met opzet legt Mrkela zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mrkela naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Vojvoda is nu in balbezit. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan probeert naar een medespeler te passen. Repija is nu in balbezit. Repija schiet op doel. Tadić bokst de bal weg.

34e minuut.
Mirčetić speelt de bal door. Čurović is nu in balbezit. Repija verovert de bal door een tackle van achteren. Repija schiet op doel. Na een snelle pass probeert Žeravica de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Babić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labudović met een sublieme pass. Repija rent richting de bal. Repija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lazarevac 43%, Partizan Surdulica 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partizan Lazarevac - Partizan Surdulica 0:0

65e minuut.
Mirčetić speelt de bal door. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vojvoda speelt de bal door. Tadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadić passt de bal met de wreef. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Babić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Labudović de bal. Labudović passt de bal zonder na te denken. Repija rent richting de bal. Repija passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lazarevac 49%, Partizan Surdulica 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partizan Lazarevac - Partizan Surdulica 0:0