Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarac Klub Vukovi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Biserčić met een sublieme pass. Bregović rent richting de bal. Bregović met een sublieme pass. Mandžo rent richting de bal. Mandžo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Maraš is nu in balbezit. Maraš schiet op doel. Daar is Biserčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maraš rent richting de bal. Maraš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bajagić rent richting de bal. Pantović verovert de bal door een tackle van achteren. Pantović met een sublieme pass. Mandžo rent richting de bal. Mandžo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lazarević geeft een lange en hoge pass. Mandžo kopt de bal weg. Klungelig pakt Graorac de bal. Mandžo is nu in balbezit. Mandžo haalt uit met een fantastische trap. Vorkapić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarac Klub - Vukovi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarac Klub 64%, Vukovi 36%.
Jarac Klub - Vukovi 0:1

46e minuut.
Memedović rent richting de bal. Bezbradica rent richting de bal. Bezbradica passt de bal met de wreef. Mandžo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandžo haalt uit met een fantastische trap. Vorkapić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarac Klub - Vukovi 0:2

55e minuut.
Nenadić rent richting de bal. Čolaković verovert de bal door een tackle van achteren. Čolaković speelt de bal door. Maraš rent richting de bal. Maraš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nenadić geeft een lange en hoge pass. Bajagić met een sublieme pass. Daar is Orbović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandžo is nu in balbezit. Mandžo schiet op doel. Vorkapić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Čolaković passt de bal met de wreef. Luka rent richting de bal. Luka met een sublieme pass. Daar is Maraš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maraš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarac Klub - Vukovi 1:2

82e minuut.
Memedović rent richting de bal. Biserčić onderschept slim de pass. Biserčić passt de bal zonder na te denken. Mandžo rent richting de bal. Mandžo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarac Klub 54%, Vukovi 46%.
Jarac Klub - Vukovi 1:2