Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Bačka Palanka Partizan Surdulica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Stojšić geeft de bal voor. Krstonošić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vojvoda de bal onder controle te krijgen. Milovac is nu in balbezit. Milovac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Vojvoda de bal. Vojvoda passt de bal met de wreef. Trnavčević rent richting de bal. Divljak onderschept slim de pass. Divljak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vojvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Lazović onderschept slim de pass. Lazović passt de bal zonder na te denken. Kralj heeft problemen om de bal te vangen. Kralj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Milovac verovert de bal door een tackle van achteren. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac rent richting de bal. Milovac schiet op doel. Ljubisavljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Bačka Palanka - Partizan Surdulica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Bačka Palanka 43%, Partizan Surdulica 57%.
Proleter Bačka Palanka - Partizan Surdulica 1:0

77e minuut.
Brzaković met een harde bal richting middenveld. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac passt de bal zonder na te denken. Kralj is nu in balbezit. Kralj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tadić verovert de bal door een tackle van achteren. Tadić probeert naar een medespeler te passen. Trnavčević speelt de bal door. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Bačka Palanka 58%, Partizan Surdulica 42%.
Proleter Bačka Palanka - Partizan Surdulica 1:0