Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shelbourne F.C. Caroline
Ionsaí Tactiek 433CAZ
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 69.1
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Goldberg speelt de bal door. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ... Intrieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Caroline 0:1

9e minuut.
Bruzdewicz kopt de bal weg. Chandler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fahradi. Fahradi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Chung passt de bal met de wreef. Sturm heeft problemen om de bal te vangen. Sturm passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fahradi passt de bal in één keer door. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sturm rent richting de bal. Daar is Sturm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Chandler is nu in balbezit. Chandler haalt uit met een fantastische trap. Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken passt de bal met de wreef. Chandler rent richting de bal. Chandler haalt uit met een fantastische trap. Intrieri bokst de bal weg. Kowalówka geeft een lange en hoge pass. Daar is Carlylse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturm met een sublieme pass. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Caroline 0:2

43e minuut.
Grimes kopt de bal weg. Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken passt de bal in één keer door. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel. Intrieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lingxi is nu in balbezit. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Intrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 73%, Caroline 27%.
Shelbourne F.C. - Caroline 0:2

47e minuut.
Kowalówka speelt de bal door. Cortez speelt de bal door. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Expósito kopt de bal weg. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg geeft een lange en hoge pass. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bruzdewicz geeft een hoge lob. Fahradi heeft problemen om de bal te vangen. Chandler onderschept slim de pass. Chandler draait met de bal, schiet en ... Intrieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Maguire komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Grimes geeft de bal voor. Inworp. Sturm met een snelle inworp. Chandler is nu in balbezit. Chandler draait met de bal, schiet en ... Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Chung passt de bal zonder na te denken. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Intrieri bokst de bal weg.

70e minuut.
Lingxi kopt de bal weg. Maguire probeert de bal met de borst te controleren. Expósito met een sublieme pass. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Intrieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Lingxi is nu in balbezit. Goldberg onderschept slim de pass. Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin matar komt het veld opgelopen. Travolta komt het veld opgelopen. Fogharty komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Goldberg rent richting de bal. Goldberg passt de bal met de wreef. Daar is Travolta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travolta schiet op doel. Grimes probeert de bal aan de voet te houden. Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fahradi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grimes geeft een lange en hoge pass. Expósito kopt de bal weg. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg geeft een hoge lob. Fogharty kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta is nu in balbezit. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Caroline 0:3

87e minuut.
Sturm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chandler de bal. Chandler passt de bal met de wreef. Travolta heeft problemen om de bal te vangen. Travolta draait met de bal, schiet en ... Intrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Goldberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riglos komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Inworp. Riglos met de inworp. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta draait met de bal, schiet en ... Intrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 72%, Caroline 28%.
Shelbourne F.C. - Caroline 0:3