Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leinster Team Liverpool
Fade Tactiek Jürgen
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten solid
solid Passen weak
good Verdedigen good


4e minuut.
Finnan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goor met een snelle inworp. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dale passt de bal in één keer door. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney passt de bal zonder na te denken. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda passt de bal met de wreef. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ... Norman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Long passt de bal zonder na te denken. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov passt de bal zonder na te denken. Kostrubski heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Norman bokst de bal weg.

36e minuut.
Barfitov passt de bal in één keer door. Moloney rent richting de bal. Moloney speelt de bal door. Rooney heeft problemen om de bal te vangen. Rooney schiet op doel. Vlajković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 39%, Liverpool 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leinster Team - Liverpool 0:0

46e minuut.
Ryabushkin geeft een lange en hoge pass. Kostrubski probeert de bal met de borst te controleren. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert schiet op doel. Norman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Finnan heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Liverpool 0:1

53e minuut.
Kostrubski is nu in balbezit. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale geeft een hoge lob. McEneaney rent richting de bal. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Vlajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Puda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Finnan is nu in balbezit. Finnan geeft de bal voor. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kostrubski heeft problemen om de bal te vangen. Phelan is nu in balbezit. Phelan passt de bal zonder na te denken. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. Norman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Puda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Liverpool 0:2

68e minuut.
da Silva Barros neemt vlug de vrije trap. Ribarov kopt de bal weg. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Norman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Liverpool 0:3

82e minuut.
Ribarov heeft problemen om de bal te vangen. Wilde is nu in balbezit. Wilde passt de bal zonder na te denken. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Norman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda haalt uit met een fantastische trap. Norman bokst de bal weg.

87e minuut.
McEneaney verovert de bal door een tackle van achteren. Barfitov verovert de bal door een tackle van achteren. Barfitov geeft de bal voor. Kostrubski heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski schiet op doel. Norman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Finnan heeft problemen om de bal te vangen. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 50%, Liverpool 50%.
Leinster Team - Liverpool 0:3