Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballybough S.C doowyrrehC
Normal Tactiek Sweep
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Elce met een sublieme pass. Mazak is nu in balbezit. Mazak speelt de bal door. Randa probeert naar een medespeler te passen. Elce geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dreger passt de bal in één keer door. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl passt de bal in één keer door. Pilszak heeft problemen om de bal te vangen. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - doowyrrehC 0:1

25e minuut.
Paerts passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mushanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durek rent richting de bal. Durek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lemun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dedeoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durek is nu in balbezit. Durek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl begaat een overtreding. Aguinaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorado Bielsa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguinaga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paerts met een sublieme pass. Hulka met een sublieme pass. Dorado Bielsa is nu in balbezit. Durek rent richting de bal. Durek geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dorado Bielsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak onderschept slim de pass. Mazak speelt de bal door. Molski is nu in balbezit. Molski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballybough S.C 48%, doowyrrehC 52%.
Ballybough S.C - doowyrrehC 0:1

50e minuut.
Aguinaga is nu in balbezit. Bryl onderschept slim de pass. Bryl speelt de bal door. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vandenberghe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durek. Vandenberghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piskorek komt het veld opgelopen. Bryl met een snel genomen vrije trap. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Travolta. Molski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Molski kan niet meer verder spelen. Wallace komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemun bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga onderschept slim de pass. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ballybough S.C - doowyrrehC 1:1

75e minuut.
Dorado Bielsa speelt de bal door. Dedeoğlu is nu in balbezit. Dedeoğlu passt de bal zonder na te denken. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mushanov rent richting de bal. Mushanov passt de bal in één keer door. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga schiet op doel. Dully probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - doowyrrehC 2:1

82e minuut.
Marsano trapt de bal weg. Klungelig pakt Dorado Bielsa de bal. Mazak met een sublieme pass. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak draait met de bal, schiet en ... Marsano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballybough S.C 58%, doowyrrehC 42%.
Ballybough S.C - doowyrrehC 2:1