Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shelbourne F.C. Tuam FC
Ionsaí Tactiek 5-2-3_Def
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56 gemiddelde waardering 63.7
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Walczyk met een sublieme pass. Daar is Rumi rayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka begaat een overtreding. Rumi rayen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rumi rayen komt bij de bal en schiet. Intrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Verdun geeft de bal voor. Kulpaka kopt de bal weg. Hofkens rent richting de bal. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel. Intrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hofkens kopt de bal weg. Rumi rayen rent richting de bal. Grimes begaat een overtreding. Grimes krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kulpaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka geeft de bal voor. Kowalówka probeert de bal aan de voet te houden. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Intrieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Akman verovert de bal door een tackle van achteren. Walczyk geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen schiet op doel. Intrieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Tuam FC 0:1

34e minuut.
Shelton rent richting de bal. Kulpaka onderschept slim de pass. Kulpaka passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... Intrieri bokst de bal weg.

41e minuut.
Kulpaka met de inworp. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza geeft een hoge lob. Rumi rayen maakt een snoekduik en kopt de bal. Intrieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Tuam FC 0:2

44e minuut.
Walczyk kopt de bal weg. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens geeft de bal voor. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Intrieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Tuam FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 63%, Tuam FC 37%.
Shelbourne F.C. - Tuam FC 0:3

50e minuut.
Sęktas is nu in balbezit. Sęktas passt de bal met de wreef. Kulpaka met een sublieme pass. Hofkens rent richting de bal. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Intrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Abenoza probeert naar een medespeler te passen. Walczyk is nu in balbezit. Walczyk speelt de bal door. Daar is Rumi rayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Montalvan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quốc Việt komt het veld opgelopen. Maguire komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kulpaka onderschept slim de pass. Kulpaka geeft een lange en hoge pass. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Intrieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Tuam FC 0:4

68e minuut.
Truman komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Fahradi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Truman de bal. Kulpaka rent richting de bal. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sęktas geeft een lange en hoge pass. Grimes kopt de bal weg. Kulpaka geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... Intrieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klungelig pakt Lingxi de bal. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens verovert de bal door een tackle van achteren. Hofkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Tuam FC 0:5

74e minuut.
bin matar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Truman met een snelle inworp. bin matar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulpaka krijgt een gele kaart. bin matar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shelton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk geeft een hoge lob. Fahradi kopt de bal weg. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Intrieri bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Tuam FC 0:6

89e minuut.
Kulpaka passt de bal in één keer door. Hofkens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowalówka. Hofkens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rumi rayen komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 57%, Tuam FC 43%.
Shelbourne F.C. - Tuam FC 0:6