Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leinster Team evilbunny united
Fade Tactiek Uno
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Hanrahan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Mange bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange passt de bal met de wreef. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Finnan is nu in balbezit. Finnan met een sublieme pass. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - evilbunny united 0:1

13e minuut.
Barulski is nu in balbezit. De Mange bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange speelt de bal door. Norman rent richting de bal. Norman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Norman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Dillon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Finnan kopt de bal weg. De Mange geeft een lange en hoge pass. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hanrahan passt de bal in één keer door. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal met de wreef. Norman rent richting de bal. Norman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale geeft een hoge lob. McEneaney rent richting de bal. McEneaney schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Barulski is nu in balbezit. Barulski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Phelan de bal. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hanrahan kopt de bal weg. McManus is nu in balbezit. McManus geeft de bal voor. Norman is nu in balbezit. Norman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De Mange met de inworp. McManus is nu in balbezit. McManus passt de bal met de wreef. Norman rent richting de bal. Norman schiet op doel. Norman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dale passt de bal in één keer door. Rooney rent richting de bal. McEneaney is nu in balbezit. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 62%, evilbunny united 38%.
Leinster Team - evilbunny united 0:1

47e minuut.
De Mange geeft een hoge lob. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Norman krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Moloney passt de bal in één keer door. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale probeert naar een medespeler te passen. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Finnan geeft een lange en hoge pass. Finnan controleert de bal met de borst. Norman rent richting de bal. Norman draait met de bal, schiet en ... Norman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Parratt passt de bal zonder na te denken. De Mange is nu in balbezit. De Mange geeft een lange en hoge pass. Norman maakt een snoekduik en kopt de bal. Norman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - evilbunny united 0:2

60e minuut.
O`Brien geeft de bal voor. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney passt de bal met de wreef. Rooney rent richting de bal. Rooney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dillon rent richting de bal. McManus onderschept slim de pass. McManus speelt de bal door. Klungelig pakt Norman de bal. Norman draait met de bal, schiet en ... Norman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft de bal voor. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman schiet op doel. Norman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - evilbunny united 0:3

73e minuut.
Hanrahan geeft een hoge lob. Wilde heeft problemen om de bal te vangen. Norman rent richting de bal. Norman draait met de bal, schiet en ... Norman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - evilbunny united 0:4

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Long zal de hoekschop nemen. Hanrahan kopt de bal weg. Dale met een sublieme pass. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
McManus probeert naar een medespeler te passen. Hanrahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanrahan geeft een lange en hoge pass. Daar is Norman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norman draait met de bal, schiet en ... Norman bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Parratt onderschept slim de pass. De Mange onderschept slim de pass. De Mange geeft de bal voor. Norman rent richting de bal. Norman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 59%, evilbunny united 41%.
Leinster Team - evilbunny united 0:4