Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
doowyrrehC CR Flamengo Rio de Janeiro
Sweep Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Hulka probeert naar een medespeler te passen. bin Mat Dali is nu in balbezit. Mazak probeert naar een medespeler te passen. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bryl onderschept slim de pass. Bryl geeft de bal voor. Pilszak rent richting de bal. Pilszak geeft de bal voor. Wallace krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lehota passt de bal in één keer door. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev speelt de bal door. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pérez Santamaría kopt de bal weg. Bryl rent richting de bal. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... Dully probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:1

27e minuut.
Diniyev rent richting de bal. Mazak onderschept slim de pass. Mazak met een sublieme pass. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Paerts passt de bal zonder na te denken. Pilszak rent richting de bal. Pilszak passt de bal met de wreef. Wallace rent richting de bal. Wallace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Santamaría rent richting de bal. Lemun maakt een afschuwelijke overtreding. Lemun krijgt een gele kaart. Pérez Santamaría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Santamaría zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonilha maakt een snoekduik en kopt de bal. Dully bokst de bal weg.

41e minuut.
Paffhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffhausen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lehota de bal. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Dully verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doowyrrehC 53%, CR Flamengo Rio de Janeiro 47%.
doowyrrehC - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:1

46e minuut.
Elce komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Bonilha rent richting de bal. Bonilha haalt uit met een fantastische trap. Dully verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bryl geeft de bal voor. Diniyev heeft problemen om de bal te vangen. Pilszak rent richting de bal. Diniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Diniyev geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonilha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pivčević geeft een hoge lob. Bonilha probeert naar een medespeler te passen. Paffhausen met een sublieme pass. Daar is Pérez Jimenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Jimenez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Elce probeert naar een medespeler te passen. Wallace is nu in balbezit. Gardner is nu in balbezit. Wallace onderschept slim de pass. Wallace met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Paffhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffhausen passt de bal met de wreef. Daar is Lehota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ... Dully verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paffhausen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Santamaría maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:2

71e minuut.
Inworp. Piskorek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Elce geeft de bal voor. Pivčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivčević geeft een hoge lob. Bryl rent richting de bal. Bryl geeft de bal voor. Brocador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilszak rent richting de bal. Pilszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - CR Flamengo Rio de Janeiro 1:2

75e minuut.
Wallace is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejkl. Wallace is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bryl met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pivčević de bal. Brocador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Elce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak passt de bal in één keer door. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Thompson komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Mazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazak met een sublieme pass. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doowyrrehC 49%, CR Flamengo Rio de Janeiro 51%.
doowyrrehC - CR Flamengo Rio de Janeiro 1:2