Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:20
  • Competitiewedstrijd: Premier Division
  • Stadion: The Warren
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20559
evilbunny united Liverpool
Uno Tactiek Jürgen
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten solide
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
McManus probeert de bal aan de voet te houden. De Mange bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange probeert naar een medespeler te passen. Norman rent richting de bal. Norman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
O`Brien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanrahan rent richting de bal. Hanrahan passt de bal met de wreef. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De Mange geeft een hoge lob. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman onderschept slim de pass. Norman haalt uit met een fantastische trap. da Silva Barros probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Amphlett geeft een hoge lob. Puda rent richting de bal. Met opzet legt McDonagh zijn tegenspeler op de grond. McDonagh krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Blanchaert is nu in balbezit. Finnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert begaat een overtreding. Blanchaert krijgt een gele kaart.

22e minuut.
McManus geeft een hoge lob. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Norman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McManus komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cabarcos passt de bal in één keer door. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus passt de bal zonder na te denken. Daar is Norman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vlajković met een harde bal richting middenveld. Hanrahan is nu in balbezit. Hanrahan geeft de bal voor. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De Mange is nu in balbezit. De Mange geeft de bal voor. Daar is Gamargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norman rent richting de bal. Norman draait met de bal, schiet en ... Vlajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
da Silva Barros verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Barros geeft een lange en hoge pass. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Wickett geeft de bal voor. De Mange is nu in balbezit. Ryabushkin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ryabushkin krijgt een gele kaart. De Mange is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evilbunny united 36%, Liverpool 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
evilbunny united - Liverpool 0:0

61e minuut.
Cabarcos met de inworp. De Mange rent richting de bal. De Mange geeft een hoge lob. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hanrahan speelt de bal door. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft een lange en hoge pass. Norman is nu in balbezit. Norman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Liverpool 1:0

71e minuut.
Inworp. Fogharty komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Amphlett geeft een hoge lob. Inworp. De Mange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanrahan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McManus geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ryabushkin geeft een hoge lob. Buitenspel voor Puda. Goede buitenspelval van de verdediging. Cabarcos neemt vlug de vrije trap. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Vlajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evilbunny united 34%, Liverpool 66%.
evilbunny united - Liverpool 1:0