Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC&FC Athlone Town A.F.C.
moja Tactiek 5-3-2 MASTER - W
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Moldani speelt de bal door. Yarəliyev rent richting de bal. Moldani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yarəliyev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Mermigas is nu in balbezit. Mermigas speelt de bal door. Bojenco met een sublieme pass. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio schiet op doel. Risk bokst de bal weg. Godfred controleert de bal met de borst. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:1

10e minuut.
Bilginer rent richting de bal. Bilginer passt de bal zonder na te denken. Bojenco probeert naar een medespeler te passen. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred schiet op doel. Risk bokst de bal weg.

14e minuut.
Tovar geeft een hoge lob. Kadykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadykin geeft een hoge lob. Godfred is nu in balbezit. Godfred haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godfred rent richting de bal. Godfred haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Moldani onderschept slim de pass. Moldani met een sublieme pass. Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio springt en kopt de bal. Risk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bilginer met de inworp. Bojenco met een sublieme pass. Bilginer is nu in balbezit. Bilginer geeft een hoge lob. Marcovecchio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bojenco is nu in balbezit. Bojenco heeft problemen om de bal te vangen. Bojenco geeft een hoge lob. Marcovecchio springt en kopt de bal. Risk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:2

33e minuut.
Vinke met een sublieme pass. Mermigas rent richting de bal. Mermigas speelt de bal door. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Risk met een sublieme pass. Guinan kopt de bal weg. Bilginer probeert naar een medespeler te passen. Godfred heeft problemen om de bal te vangen. Godfred schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:3

39e minuut.
Bilginer speelt de bal door. Mermigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermigas passt de bal zonder na te denken. Godfred rent richting de bal. Godfred draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC&FC 74%, Athlone Town A.F.C. 26%.
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:3

46e minuut.
Magrão komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Godfred rent richting de bal. Mermigas is nu in balbezit. Gorman onderschept slim de pass. Godfred verovert de bal door een tackle van achteren. Godfred haalt uit met een fantastische trap. Risk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:4

50e minuut.
Bojenco passt de bal in één keer door. Mermigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mermigas passt de bal in één keer door. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:5

53e minuut.
Bilginer verovert de bal door een tackle van achteren. Bilginer met een sublieme pass. Daar is Bojenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojenco geeft de bal voor. Godfred springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:6

57e minuut.
Bojenco speelt de bal door. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Nora heeft problemen om de bal te vangen. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Godfred is nu in balbezit. Godfred draait met de bal, schiet en ... Risk bokst de bal weg. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:7

60e minuut.
Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco passt de bal in één keer door. Mermigas met een sublieme pass. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap. Risk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:8

61e minuut.
Veckevičius komt het veld opgelopen. Algorta komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Algorta is nu in balbezit. Algorta passt de bal in één keer door. Veckevičius is nu in balbezit. Veckevičius draait met de bal, schiet en ... Risk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:9

71e minuut.
Bilginer met een sublieme pass. Bojenco rent richting de bal. Bojenco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Algorta de bal. Algorta haalt uit met een fantastische trap. Risk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 0:10

72e minuut.
Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Algorta verovert de bal door een tackle van achteren. Algorta met een sublieme pass. Veckevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius draait met de bal, schiet en ... Risk bokst de bal weg.

77e minuut.
Nora passt de bal in één keer door. Vinke is nu in balbezit. Guinan onderschept slim de pass. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 1:10

79e minuut.
Bojenco is nu in balbezit. Bojenco speelt de bal door. Daar is Veckevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap. Risk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Guinan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barriscale bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veckevičius krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Veckevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Risk trapt de bal weg van het doel. Daar is Mermigas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mermigas haalt uit met een fantastische trap. Risk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC&FC 63%, Athlone Town A.F.C. 37%.
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 1:10