Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evilbunny united Tuam FC
Twist Tactiek 5-2-3_Def
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 64.5
good Schieten incredible
solid Passen excellent
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Walczyk met een sublieme pass. Koky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Mange. De Mange krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Cummins de bal. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens passt de bal in één keer door. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. English bokst de bal weg.

12e minuut.
Koky geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen kopt de bal weg. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:1

14e minuut.
Abenoza rent richting de bal. Abenoza passt de bal zonder na te denken. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ... English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:2

15e minuut.
Abenoza probeert naar een medespeler te passen. Walczyk heeft problemen om de bal te vangen. Walczyk geeft een lange en hoge pass. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens schiet op doel. English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk geeft de bal voor. Hofkens rent richting de bal. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:3

20e minuut.
Koky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koky passt de bal zonder na te denken. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:4

26e minuut.
Walczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Walczyk geeft een hoge lob. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:5

27e minuut.
Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnan probeert naar een medespeler te passen. McDonagh met een sublieme pass. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
English met een harde bal richting middenveld. McManus kopt de bal weg. Sęktas geeft een lange en hoge pass. Hofkens rent richting de bal. Hofkens schiet op doel. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walczyk met de inworp. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza geeft een hoge lob. Hofkens springt en kopt de bal. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abenoza met een snelle inworp. Walczyk geeft een lange en hoge pass. Hofkens springt en kopt de bal. English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:6

34e minuut.
Rumi rayen speelt de bal door. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk passt de bal zonder na te denken. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ... English bokst de bal weg.

35e minuut.
De Mange is nu in balbezit. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akman. Fogharty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. De Mange neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evilbunny united 59%, Tuam FC 41%.
evilbunny united - Tuam FC 0:6

50e minuut.
Walczyk onderschept slim de pass. Walczyk geeft de bal voor. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens draait met de bal, schiet en ... English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:7

54e minuut.
McDonagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens onderschept slim de pass. Hofkens speelt de bal door. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ... English werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:8

57e minuut.
Abenoza speelt de bal door. Walczyk geeft een hoge lob. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 0:9

62e minuut.
Walczyk probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen probeert naar een medespeler te passen. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
McDonagh geeft de bal voor. Fogharty is nu in balbezit. Walczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Walczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Fogharty is nu in balbezit. Verdun rent richting de bal. Verdun geeft de bal voor. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 1:9

72e minuut.
Barón is nu in balbezit. Barón passt de bal zonder na te denken. Verdun geeft de bal voor. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De Mange geeft de bal voor. Sęktas rent richting de bal. Norman onderschept slim de pass. Norman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Wickett verovert de bal door een tackle van achteren. Abenoza verovert de bal door een tackle van achteren. Abenoza passt de bal in één keer door. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Abenoza is nu in balbezit. Abenoza passt de bal in één keer door. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens schiet op doel. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 1:10

85e minuut.
Abenoza geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wickett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rumi rayen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hofkens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. English bokst de bal weg.

87e minuut.
Hanrahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza onderschept slim de pass. Abenoza geeft een hoge lob. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ... English bokst de bal weg. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - Tuam FC 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evilbunny united 61%, Tuam FC 39%.
evilbunny united - Tuam FC 1:11