Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caroline CR Flamengo Rio de Janeiro
433CAZ Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.7 gemiddelde waardering 47.4
incredible Schieten adequate
formidable Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm met een sublieme pass. Woźnica probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm passt de bal in één keer door. Fogharty rent richting de bal. Fogharty passt de bal in één keer door. Chandler is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
McKenna kopt de bal weg. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica geeft een hoge lob. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Expósito onderschept slim de pass. Expósito geeft de bal voor. Chandler rent richting de bal. Chandler schiet op doel. Brocador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 1:0

12e minuut.
Dokken rent richting de bal. Dokken passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz rent richting de bal. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty schiet op doel. Brocador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 2:0

14e minuut.
Woźnica met een sublieme pass. Sturm speelt de bal door. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 3:0

18e minuut.
Diniyev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sturm met de inworp. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 4:0

19e minuut.
Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Annus kopt de bal weg. Woźnica speelt de bal door. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chandler is nu in balbezit. Gardner rent richting de bal. Chandler onderschept slim de pass. Chandler draait met de bal, schiet en ... Brocador maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Diniyev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sturm met een snelle inworp. Chandler is nu in balbezit. Chandler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Chung met een snelle inworp. Sturm rent richting de bal. Sturm passt de bal met de wreef. Chandler is nu in balbezit. Chandler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Sturm met een sublieme pass. Woźnica rent richting de bal. Woźnica speelt de bal door. Chandler rent richting de bal. Chandler schiet op doel. Brocador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 5:0

31e minuut.
Sturm is nu in balbezit. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Chandler rent richting de bal. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Woźnica geeft een hoge lob. Chandler kopt de bal weg. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Brocador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 6:0

40e minuut.
Fogharty is nu in balbezit. Fogharty passt de bal in één keer door. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ... Brocador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 7:0

42e minuut.
Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty is nu in balbezit. Gardner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fogharty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fogharty wilt de vrije trap nemen. Brocador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sturm rent richting de bal. Sturm passt de bal zonder na te denken. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caroline 33%, CR Flamengo Rio de Janeiro 67%.
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 8:0

49e minuut.
Tomič met een snelle inworp. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica passt de bal in één keer door. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Brocador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 9:0

50e minuut.
Diniyev is nu in balbezit. Sturm verovert de bal door een tackle van achteren. Sturm speelt de bal door. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Paffhausen de bal. Expósito verovert de bal door een tackle van achteren. Expósito geeft een hoge lob. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel. Brocador probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 10:0

67e minuut.
Szczypiński onderschept slim de pass. Szczypiński passt de bal met de wreef. Expósito geeft de bal voor. Chandler probeert de bal met de borst te controleren. Chandler schiet op doel. Brocador bokst de bal weg. Klungelig pakt Tomič de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chandler kopt de bal weg. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel. Tomič probeert de bal aan de voet te houden. Brocador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 11:0

69e minuut.
Woźnica passt de bal in één keer door. Pivčević is nu in balbezit. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 12:0

73e minuut.
Pivčević heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dokken onderschept slim de pass. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica passt de bal zonder na te denken. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 13:0

83e minuut.
Fogharty speelt de bal door. Chandler rent richting de bal. Diniyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chandler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dokken wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chung heeft problemen om de bal te vangen. Chung met een sublieme pass. Daar is Sturm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturm geeft een hoge lob. Bruzdewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caroline 30%, CR Flamengo Rio de Janeiro 70%.
Caroline - CR Flamengo Rio de Janeiro 13:0