Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballybough S.C Leinster Team
Normal Tactiek Fade
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Moloney speelt de bal door. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton speelt de bal door. Rooney is nu in balbezit. Rooney haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McEneaney rent richting de bal. McEneaney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dale geeft de bal voor. McEneaney probeert naar een medespeler te passen. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 0:1

14e minuut.
Słowacki is nu in balbezit. Moloney onderschept slim de pass. Moloney passt de bal met de wreef. McEneaney rent richting de bal. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dreger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreger passt de bal in één keer door. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney geeft een hoge lob. Rooney maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 0:2

15e minuut.
Daar is Dorado Bielsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney probeert naar een medespeler te passen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Marsano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Travolta de bal. Dale met een sublieme pass. Randa is nu in balbezit. Rooney onderschept slim de pass. Rooney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney passt de bal met de wreef. McEneaney rent richting de bal. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Marsano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 0:3

36e minuut.
Parratt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parratt geeft een hoge lob. McEneaney rent richting de bal. Rooney rent richting de bal. Rooney schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wilde verovert de bal door een tackle van achteren. Wilde geeft een hoge lob. Mushanov kopt de bal weg. Durek is nu in balbezit. Durek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Finnan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dale rent richting de bal. Dale met een sublieme pass. Rooney is nu in balbezit. Rooney haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballybough S.C 71%, Leinster Team 29%.
Ballybough S.C - Leinster Team 0:3

46e minuut.
Mushanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finnan met de inworp. Durek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Norman trapt de bal weg. Dale controleert de bal met de borst. Dale geeft een lange en hoge pass. Rooney maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 0:4

56e minuut.
Süer is nu in balbezit. Süer passt de bal met de wreef. Słowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowacki geeft een hoge lob. Durek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 1:4

59e minuut.
Moloney met een sublieme pass. Shelton is nu in balbezit. Shelton speelt de bal door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 1:5

60e minuut.
Rooney passt de bal zonder na te denken. Dale probeert naar een medespeler te passen. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Marsano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 1:6

63e minuut.
Randa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dale met een snelle inworp. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel. Marsano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

73e minuut.
Moloney probeert naar een medespeler te passen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Bielsa begaat een overtreding. Rooney raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rooney kan niet meer verder spelen. Long komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Travolta met een harde bal richting middenveld. Durek kopt de bal weg. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 2:6

81e minuut.
Wilde heeft problemen om de bal te vangen. Wilde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dedeoğlu met een snelle inworp. Durek speelt de bal door. De bal raakt de paal. Norman bokst de bal weg. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballybough S.C - Leinster Team 3:6

84e minuut.
Dale kopt de bal weg. Klungelig pakt Finnan de bal. Durek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durek draait met de bal, schiet en ... Norman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballybough S.C 60%, Leinster Team 40%.
Ballybough S.C - Leinster Team 3:6