Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrecklersi Monkeyhangers FC
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 31.9
poor Schieten average
weak Passen adequate
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Deegan kopt de bal weg. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce met een sublieme pass. De Mange is nu in balbezit. De Mange draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Deegan speelt de bal door. Elce is nu in balbezit. Elce passt de bal in één keer door. De Mange rent richting de bal. De Mange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - Monkeyhangers FC 0:1

10e minuut.
Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan passt de bal zonder na te denken. De Mange bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - Monkeyhangers FC 0:2

14e minuut.
MacDonald geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Flanaghan de bal onder controle te krijgen. Deegan met een sublieme pass. Elce rent richting de bal. Elce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De Mange heeft problemen om de bal te vangen. De Mange met een sublieme pass. Monaghan is nu in balbezit. Deans bereikt de bal nog maar net als eerste. Deans geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dykes kopt de bal weg. Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan passt de bal in één keer door. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
MacDonald passt de bal met de wreef. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan rent richting de bal. De Mange rent richting de bal. De Mange haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Carsley rent richting de bal. Hederman onderschept slim de pass. Hederman geeft een lange en hoge pass. Elce is nu in balbezit. Elce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDonald passt de bal met de wreef. Elce rent richting de bal. De Mange is nu in balbezit. De Mange draait met de bal, schiet en ... Constable probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrecklersi 70%, Monkeyhangers FC 30%.
Wrecklersi - Monkeyhangers FC 0:2

51e minuut.
Klungelig pakt Deans de bal. Deans passt de bal met de wreef. Deegan met een sublieme pass. Elce is nu in balbezit. Elce haalt uit met een fantastische trap. Constable bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Deegan rent richting de bal. Elce rent richting de bal. Deegan rent richting de bal. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - Monkeyhangers FC 0:3

63e minuut.
Flanaghan heeft problemen om de bal te vangen. De Mange rent richting de bal. Flanaghan rent richting de bal. De Mange verovert de bal door een tackle van achteren. De Mange schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Deegan rent richting de bal. Deegan geeft een lange en hoge pass. De Mange heeft problemen om de bal te vangen. Elce is nu in balbezit. Elce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - Monkeyhangers FC 0:4

69e minuut.
Deegan speelt de bal door. McKeever bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce verovert de bal door een tackle van achteren. Elce schiet op doel. Constable maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - Monkeyhangers FC 0:5

72e minuut.
Monaghan is nu in balbezit. Deans verovert de bal door een tackle van achteren. Deans speelt de bal door. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce schiet op doel. Constable kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - Monkeyhangers FC 0:6

83e minuut.
Carsley kopt de bal weg. Daar is De Mange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deegan probeert naar een medespeler te passen. Elce is nu in balbezit. Elce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrecklersi 74%, Monkeyhangers FC 26%.
Wrecklersi - Monkeyhangers FC 0:6