Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrecklersi Keenan United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Davies is nu in balbezit. Folan onderschept slim de pass. Folan speelt de bal door. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Folan met een snelle inworp. Dykes is nu in balbezit. Dykes haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gehry de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Duddy rent richting de bal. Duddy schiet op doel. Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacCowan is nu in balbezit. MacCowan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrecklersi 36%, Keenan United 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrecklersi - Keenan United 0:0

70e minuut.
Monaghan geeft de bal voor. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes met een sublieme pass. Durkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Shipway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shipway probeert naar een medespeler te passen. Duddy probeert de bal met de borst te controleren. MacCowan rent richting de bal. MacCowan schiet op doel. Constable probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - Keenan United 0:1

83e minuut.
Daar is Bruins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruins geeft een hoge lob. Flanaghan heeft problemen om de bal te vangen. Duddy rent richting de bal. Duddy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrecklersi 70%, Keenan United 30%.
Wrecklersi - Keenan United 0:1