Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monkeyhangers FC Bonaerenses Juniors
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McCaul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Synnott bereikt de bal nog maar net als eerste. Synnott passt de bal in één keer door. Grace is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 0:1

2e minuut.
MacConachie geeft een lange en hoge pass. Elce kopt de bal weg. MacDonald heeft problemen om de bal te vangen. De Mange rent richting de bal. De Mange haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange onderschept slim de pass. Deegan speelt de bal door. Elce heeft problemen om de bal te vangen. Elce schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Deans bereikt de bal nog maar net als eerste. Deans passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hanrahan de bal. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Southin is nu in balbezit. Southin passt de bal zonder na te denken. Rushe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grace verovert de bal door een tackle van achteren. Grace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 0:2

34e minuut.
MacOwl speelt de bal door. Synnott bereikt de bal nog maar net als eerste. Synnott passt de bal met de wreef. Grace is nu in balbezit. Grace haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan passt de bal in één keer door. Elce rent richting de bal. Elce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 1:2

40e minuut.
Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall geeft de bal voor. MacConachie probeert de bal aan de voet te houden. Grace rent richting de bal. Grace schiet op doel. Carleton bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkeyhangers FC 48%, Bonaerenses Juniors 52%.
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 1:2

46e minuut.
Carsley met een snelle inworp. Deegan heeft problemen om de bal te vangen. Deegan probeert naar een medespeler te passen. Elce rent richting de bal. Elce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
MacConachie geeft een lange en hoge pass. Elce met een sublieme pass. De Mange is nu in balbezit. Deegan rent richting de bal. Deegan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 2:2

54e minuut.
Deegan onderschept slim de pass. Deegan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Elce de bal. Elce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 3:2

63e minuut.
Deegan passt de bal zonder na te denken. Hanrahan heeft problemen om de bal te vangen. Elce met een sublieme pass. De Mange bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 4:2

76e minuut.
Rushe geeft een hoge lob. Southin is nu in balbezit. Elce onderschept slim de pass. Deegan rent richting de bal. Deegan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De Mange onderschept slim de pass. De Mange met een sublieme pass. Elce is nu in balbezit. Elce draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lawless de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Deegan is nu in balbezit. Deegan geeft een lange en hoge pass. MacDonald kopt de bal weg. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lawless probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacDonald zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Deegan de bal. Deegan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 5:2

90e minuut.
Lawless is nu in balbezit. Elce verovert de bal door een tackle van achteren. MacDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce onderschept slim de pass. Elce haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkeyhangers FC 22%, Bonaerenses Juniors 78%.
Monkeyhangers FC - Bonaerenses Juniors 5:2