Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perfect Crabs Wrecklersi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Flanaghan met de inworp. Hederman is nu in balbezit. Hederman geeft een hoge lob. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Durkan is nu in balbezit. Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Durkan verovert de bal door een tackle van achteren. Dykes rent richting de bal. Dykes draait met de bal, schiet en ... Lockerbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perfect Crabs - Wrecklersi 0:1

26e minuut.
Daar is McKeever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKeever geeft een lange en hoge pass. Fennely kopt de bal weg. Moylan rent richting de bal. Moylan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Flanaghan heeft problemen om de bal te vangen. Dillon rent richting de bal. Dillon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Adams is nu in balbezit. Gannon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adams. Adams krijgt een gele kaart. Gannon raakt geblesseerd tijdens het duel. Gannon met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Moylan is nu in balbezit. Monaghan verovert de bal door een tackle van achteren. Monaghan geeft een lange en hoge pass. Durkan is nu in balbezit. Durkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykes is nu in balbezit. Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes onderschept slim de pass. Dykes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perfect Crabs 52%, Wrecklersi 48%.
Perfect Crabs - Wrecklersi 0:1

61e minuut.
McIntyre geeft de bal voor. Wallace geeft de bal voor. Gemill kopt de bal weg. Gemill rent richting de bal. Gemill geeft de bal voor. Constable probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Monaghan is nu in balbezit. Monaghan geeft een hoge lob. McIntyre probeert de bal aan de voet te houden. Durkan is nu in balbezit. Durkan schiet op doel. Lockerbie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perfect Crabs 43%, Wrecklersi 57%.
Perfect Crabs - Wrecklersi 0:1