Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devops Collab Cork Otters
Guardiola Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 25.9
adequate Schieten poor
poor Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan passt de bal met de wreef. Croom met een sublieme pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Deady bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly onderschept slim de pass. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ferriter verovert de bal door een tackle van achteren. Ferriter geeft de bal voor. Mannion heeft problemen om de bal te vangen. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn schiet op doel. Andraszak bokst de bal weg.

13e minuut.
Geoghegan met de inworp. Walsh is nu in balbezit. Croom begaat een overtreding. Croom krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller passt de bal in één keer door. Dean rent richting de bal. Colgan geeft een hoge lob. Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Cork Otters 1:0

36e minuut.
Walsh probeert naar een medespeler te passen. Deady kan de bal niet met de borst controleren. Walsh is nu in balbezit. Toppmöller onderschept slim de pass. Toppmöller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fay kopt de bal weg. Reilly probeert de bal met de borst te controleren. Reilly passt de bal in één keer door. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Cork Otters 2:0

39e minuut.
Toppmöller schiet op doel. Carson speelt de bal door. Mack kopt de bal weg. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mannion met een harde bal richting middenveld. Reilly kopt de bal weg. Dean rent richting de bal. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller schiet op doel. Carson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Cork Otters 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devops Collab 43%, Cork Otters 57%.
Devops Collab - Cork Otters 3:0

46e minuut.
Dean rent richting de bal. Dobbyn rent richting de bal. Dean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dean krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller geeft een lange en hoge pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean schiet op doel. Carson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Andraszak trapt de bal weg. Walsh kopt de bal weg. Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Cork Otters 3:1

82e minuut.
Reilly rent richting de bal. Reilly speelt de bal door. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller draait met de bal, schiet en ... Colgan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devops Collab 47%, Cork Otters 53%.
Devops Collab - Cork Otters 3:1