Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Harps Bohemian Tomcats
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Hewitt draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Carson de bal. Donavan rent richting de bal. Hanrahan is nu in balbezit. Hanrahan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dunleavy passt de bal zonder na te denken. Donavan speelt de bal door. Ferguson rent richting de bal. Hood is nu in balbezit. Hood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hewitt is nu in balbezit. Hewitt passt de bal zonder na te denken. Fay speelt de bal door. Hewitt is nu in balbezit. Hewitt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Bohemian Tomcats 0:1

32e minuut.
Lathlane met een snelle inworp. Hanrahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanrahan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fay de bal. Fay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hanrahan passt de bal in één keer door. Hewitt is nu in balbezit. Donavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt onderschept slim de pass. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
McArdle is nu in balbezit. Hood verovert de bal door een tackle van achteren. Hood passt de bal zonder na te denken. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Donavan rent richting de bal. Lathlane verovert de bal door een tackle van achteren. Donavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane verovert de bal door een tackle van achteren. Lathlane geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Hewitt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Bohemian Tomcats 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Harps 57%, Bohemian Tomcats 43%.
CA Harps - Bohemian Tomcats 0:2

49e minuut.
Ferguson met de inworp. Grace is nu in balbezit. Grace passt de bal met de wreef. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
McArdle is nu in balbezit. Hood onderschept slim de pass. Hood passt de bal zonder na te denken. Power is nu in balbezit. Power haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Dunleavy met een snelle inworp. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Grace legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hood raakt geblesseerd tijdens het duel. Hood neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Bohemian Tomcats 1:2

78e minuut.
Lathlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Carson verovert de bal door een tackle van achteren. Carson passt de bal zonder na te denken. Dunleavy is nu in balbezit. Dunleavy geeft een hoge lob. Paal!

82e minuut.
Barriscale controleert de bal met de borst. Hanrahan is nu in balbezit. Hanrahan passt de bal in één keer door. Hewitt is nu in balbezit. Hewitt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Condron heeft problemen om de bal te vangen. Hewitt rent richting de bal. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Bohemian Tomcats 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Harps 31%, Bohemian Tomcats 69%.
CA Harps - Bohemian Tomcats 1:3