Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Tomcats Cork Otters
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 26.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Hewitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hewitt passt de bal in één keer door. Grace is nu in balbezit. Dobbyn verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Grace rent richting de bal. Walsh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grace raakt geblesseerd tijdens het duel. Grace zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Comeford heeft problemen om de bal te vangen. Hewitt rent richting de bal. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Cork Otters 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Dobbyn de bal. Hanrahan is nu in balbezit. MacGilvernock maakt een afschuwelijke overtreding. MacGilvernock krijgt een gele kaart.

8e minuut.
MacGilvernock passt de bal zonder na te denken. Dobbyn is nu in balbezit. McGahey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn onderschept slim de pass. Dobbyn haalt uit met een fantastische trap. Kenny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohemian Tomcats - Cork Otters 1:1

13e minuut.
Deady speelt de bal door. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Constable met een sublieme pass. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Cork Otters 1:2

24e minuut.
Grace speelt de bal door. Hanrahan is nu in balbezit. Hanrahan met een sublieme pass. Hewitt rent richting de bal. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohemian Tomcats - Cork Otters 2:2

41e minuut.
Kenny met een harde bal richting middenveld. Walsh heeft problemen om de bal te vangen. Walsh passt de bal met de wreef. Dobbyn is nu in balbezit. Dobbyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Tomcats 66%, Cork Otters 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemian Tomcats - Cork Otters 2:2

50e minuut.
Dobbyn schiet op doel. Mannion heeft problemen om de bal te vangen. Kenny met een sublieme pass. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tomcats - Cork Otters 2:3

54e minuut.
McGahey bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock is nu in balbezit. McGahey onderschept slim de pass. Dobbyn rent richting de bal. Dobbyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson passt de bal met de wreef. Lathlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane geeft een hoge lob. Hewitt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohemian Tomcats - Cork Otters 3:3

67e minuut.
McGahey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McGahey geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dobbyn de bal onder controle te krijgen. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt schiet op doel. Carson bokst de bal weg.

78e minuut.
Williams heeft problemen om de bal te vangen. MacGilvernock is nu in balbezit. McArdle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McArdle krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Williams geeft de bal voor. Inworp. Constable met een snelle inworp. MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock geeft de bal voor. Kenny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Tomcats 62%, Cork Otters 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemian Tomcats - Cork Otters 3:3