Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Harps Devops Collab
Normal Tactiek Guardiola
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Reilly is nu in balbezit. Reilly passt de bal zonder na te denken. Adams rent richting de bal. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Devops Collab 0:1

13e minuut.
Condron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fay met een snelle inworp. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly passt de bal met de wreef. Dean probeert naar een medespeler te passen. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Reilly probeert naar een medespeler te passen. Treacy rent richting de bal. Reilly speelt de bal door. Mack geeft een hoge lob. Toppmöller springt en kopt de bal. McCauley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Power passt de bal met de wreef. Dunleavy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Treacy. Treacy krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Doeltrap. Considine trapt de bal weg. Carson kopt de bal weg. Dunleavy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunleavy geeft de bal voor. Andraszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Condron geeft een hoge lob. Considine kopt de bal weg. Mack geeft een hoge lob. Dean maakt een snoekduik en kopt de bal. McCauley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
MacConachie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConachie passt de bal met de wreef. Power heeft problemen om de bal te vangen. Power draait met de bal, schiet en ... Mannion kopt de bal weg. Andraszak bokst de bal weg.

41e minuut.
Donavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom verovert de bal door een tackle van achteren. Croom passt de bal zonder na te denken. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Devops Collab 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Harps 59%, Devops Collab 41%.
CA Harps - Devops Collab 0:2

49e minuut.
Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Toppmöller passt de bal zonder na te denken. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap. Barriscale probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Devops Collab 0:3

51e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Donavan is nu in balbezit. Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Power passt de bal in één keer door. Condron probeert naar een medespeler te passen. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Reilly is nu in balbezit. Reilly passt de bal zonder na te denken. Daar is Bennion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Devops Collab 0:4

60e minuut.
MacConachie met de inworp. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mack ... Strafschop! Hood raakt geblesseerd tijdens het duel. Hood kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Andraszak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Devops Collab 1:4

63e minuut.
Croom heeft problemen om de bal te vangen. Croom geeft een lange en hoge pass. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly rent richting de bal. Reilly geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Toppmöller is nu in balbezit. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly passt de bal met de wreef. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Harps 70%, Devops Collab 30%.
CA Harps - Devops Collab 1:4