Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teamactimel Highbell Utd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Woods bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne is nu in balbezit. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel. Richardson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Highbell Utd 1:0

6e minuut.
Woods rent richting de bal. Jordan onderschept slim de pass. Balogh is nu in balbezit. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne haalt uit met een fantastische trap. Richardson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Woods is nu in balbezit. Jordan rent richting de bal. Jordan passt de bal met de wreef. Bruins rent richting de bal. Bruins geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Highbell Utd 2:0

41e minuut.
Balogh rent richting de bal. Coyne verovert de bal door een tackle van achteren. Coyne passt de bal in één keer door. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teamactimel 49%, Highbell Utd 51%.
Teamactimel - Highbell Utd 2:0

47e minuut.
Woods geeft een hoge lob. Burns is nu in balbezit. McEvoy maakt een afschuwelijke overtreding. McEvoy krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Woods met een sublieme pass. Coyne rent richting de bal. Coyne passt de bal zonder na te denken. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Aldred geeft de bal voor. Carmody kopt de bal weg. Woods probeert naar een medespeler te passen. McHugh is nu in balbezit. McHugh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cashin bokst de bal weg.

68e minuut.
Balogh passt de bal in één keer door. Horgan is nu in balbezit. Carmody begaat een overtreding. Carmody krijgt een gele kaart. Horgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balogh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. McHugh bereikt de bal nog maar net als eerste. McHugh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Holland met de inworp. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDonald met een sublieme pass. Horgan rent richting de bal. Horgan passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Woods is nu in balbezit. Woods geeft de bal voor. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldred onderschept slim de pass. Aldred geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teamactimel 52%, Highbell Utd 48%.
Teamactimel - Highbell Utd 2:0