Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devops Collab Bohemian Tomcats
Guardiola Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Hanrahan de bal. Reilly rent richting de bal. Reilly met een sublieme pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Grace heeft problemen om de bal te vangen. Reilly is nu in balbezit. Grace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grace krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Grace onderschept slim de pass. Grace geeft een lange en hoge pass. Hanrahan kopt de bal weg. Hewitt heeft problemen om de bal te vangen. Hewitt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly geeft een hoge lob. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack geeft de bal voor. Croom probeert naar een medespeler te passen. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller schiet op doel. Kenny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mack heeft problemen om de bal te vangen. Hanrahan onderschept slim de pass. Hanrahan probeert naar een medespeler te passen. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mack is nu in balbezit. Hanrahan is nu in balbezit. Hanrahan passt de bal met de wreef. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - Bohemian Tomcats 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devops Collab 30%, Bohemian Tomcats 70%.
Devops Collab - Bohemian Tomcats 1:0

51e minuut.
Toppmöller onderschept slim de pass. Reilly speelt de bal door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean schiet op doel. Kenny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fay kopt de bal weg. Reilly heeft problemen om de bal te vangen. Reilly speelt de bal door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Williams geeft een hoge lob. Lathlane rent richting de bal. Lathlane met een sublieme pass. Hewitt heeft problemen om de bal te vangen. Hewitt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Toppmöller probeert naar een medespeler te passen. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kenny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mack met een sublieme pass. McArdle bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Hewitt is nu in balbezit. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hewitt rent richting de bal. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine geeft een hoge lob. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devops Collab 31%, Bohemian Tomcats 69%.
Devops Collab - Bohemian Tomcats 1:0