Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Otters CA Harps
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Barriscale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broughan met de inworp. MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. McCauley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Otters - CA Harps 1:0

28e minuut.
Broughan kopt de bal weg. Dobbyn probeert de bal aan de voet te houden. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock haalt uit met een fantastische trap. Dobbyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Donavan rent richting de bal. Constable onderschept slim de pass. Constable speelt de bal door. Dobbyn rent richting de bal. Dobbyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Otters 53%, CA Harps 47%.
Cork Otters - CA Harps 1:0

48e minuut.
Ferriter geeft een lange en hoge pass. Daar is Deady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deady probeert naar een medespeler te passen. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Donavan passt de bal zonder na te denken. Condron rent richting de bal. MacGilvernock rent richting de bal. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
MacConachie verovert de bal door een tackle van achteren. Walsh geeft een lange en hoge pass. Barriscale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn onderschept slim de pass. Dobbyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broughan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condron probeert de bal met de borst te controleren. MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Otters 41%, CA Harps 59%.
Cork Otters - CA Harps 1:0