Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Ramblers MordeczkiFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Popocatepetl is nu in balbezit. Hogan onderschept slim de pass. Hogan speelt de bal door. Freyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Freyne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Heffernan heeft problemen om de bal te vangen. Carleton onderschept slim de pass. Carleton speelt de bal door. Tobin is nu in balbezit. Tobin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
McCann speelt de bal door. Morley kopt de bal weg. Klungelig pakt MacConachie de bal. Tobin rent richting de bal. Tobin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Morley is nu in balbezit. Morley passt de bal in één keer door. MacConachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin onderschept slim de pass. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Ramblers 46%, MordeczkiFC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furious Ramblers - MordeczkiFC 0:0

48e minuut.
Dully is nu in balbezit. Dully geeft de bal voor. Clare kopt de bal weg. Daar is Hogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hogan passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnin rent richting de bal. Heffernan begaat een overtreding. Finnin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carleton komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Knight passt de bal in één keer door. Cassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Freyne onderschept slim de pass. Freyne draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - MordeczkiFC 0:1

74e minuut.
O`Connor met een snelle inworp. Donavan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gill de bal. Tobin rent richting de bal. Tobin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
McGovern geeft een hoge lob. Glennon probeert de bal met de borst te controleren. Tobin rent richting de bal. Tobin schiet op doel. Dale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furious Ramblers - MordeczkiFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Ramblers 44%, MordeczkiFC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furious Ramblers - MordeczkiFC 1:1