Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Franco Baresi Cork Otters
352 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Broughan probeert naar een medespeler te passen. Fenn rent richting de bal. Broughan met een sublieme pass. Dobbyn is nu in balbezit. Dobbyn draait met de bal, schiet en ... Broughan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Davies is nu in balbezit. Davies met een sublieme pass. Hagan rent richting de bal. Moylan is nu in balbezit. Moylan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Cork Otters 1:0

35e minuut.
MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. Broughan met een sublieme pass. Moylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moylan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Cork Otters 2:0

41e minuut.
Klungelig pakt Aldred de bal. Broughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldred tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldred krijgt een gele kaart. Broughan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walsh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Beirne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franco Baresi - Cork Otters 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franco Baresi 51%, Cork Otters 49%.
FC Franco Baresi - Cork Otters 2:1

48e minuut.
MacGilvernock passt de bal met de wreef. Dobbyn is nu in balbezit. Mullen rent richting de bal. Dobbyn verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbyn draait met de bal, schiet en ... Broughan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Geoghegan verovert de bal door een tackle van achteren. Geoghegan geeft een lange en hoge pass. Beirne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbyn draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
MacGilvernock passt de bal in één keer door. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mullen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Franco Baresi - Cork Otters 2:2

72e minuut.
Mullen geeft de bal voor. Walsh is nu in balbezit. Walsh geeft een hoge lob. Dobbyn is nu in balbezit. Dobbyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Geoghegan geeft een hoge lob. Inworp. Aldred met de inworp. Davies controleert de bal met de borst. Davies geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franco Baresi 63%, Cork Otters 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Franco Baresi - Cork Otters 2:2