Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Harps Highbell Utd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Condron passt de bal met de wreef. MacConachie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConachie met een sublieme pass. Hood is nu in balbezit. Hood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
McHugh rent richting de bal. Bennion geeft de bal voor. McHugh probeert de bal aan de voet te houden. Power is nu in balbezit. Power schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Highbell Utd 1:0

27e minuut.
McAleese is nu in balbezit. MacConachie onderschept slim de pass. MacConachie probeert naar een medespeler te passen. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Aldred rent richting de bal. Carson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aldred is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horgan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. McCauley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA Harps - Highbell Utd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Harps 54%, Highbell Utd 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA Harps - Highbell Utd 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Condron de bal. Condron geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thomas de bal. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aldred met een snelle inworp. Donavan rent richting de bal. Aldred onderschept slim de pass. Aldred geeft een hoge lob. McHugh maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Condron is nu in balbezit. Condron geeft de bal voor. Dunleavy is nu in balbezit. Dunleavy schiet op doel. Richardson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Highbell Utd 2:1

69e minuut.
Carson probeert naar een medespeler te passen. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimels rent richting de bal. Power onderschept slim de pass. Power schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Donavan is nu in balbezit. Donavan passt de bal in één keer door. Horgan is nu in balbezit. McHugh rent richting de bal. McHugh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA Harps - Highbell Utd 2:2

89e minuut.
MacConachie is nu in balbezit. MacConachie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Power de bal. Hood rent richting de bal. Hood draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Harps - Highbell Utd 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Harps 47%, Highbell Utd 53%.
CA Harps - Highbell Utd 3:2