Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Annihilation MordeczkiFC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Hogan passt de bal in één keer door. Freyne rent richting de bal. Hunt is nu in balbezit. Freyne is nu in balbezit. Freyne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barrett probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frehill de bal. Gill rent richting de bal. Frehill verovert de bal door een tackle van achteren. Frehill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heffernan. Heffernan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Clare speelt de bal door. Heffernan heeft problemen om de bal te vangen. Heffernan passt de bal met de wreef. Delany bereikt de bal nog maar net als eerste. Delany schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Sumant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunt geeft de bal voor. MacConachie heeft problemen om de bal te vangen. Frehill bereikt de bal nog maar net als eerste. Frehill haalt uit met een fantastische trap. Dale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Delany verovert de bal door een tackle van achteren. Delany passt de bal zonder na te denken. Freyne rent richting de bal. Freyne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Annihilation - MordeczkiFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annihilation 43%, MordeczkiFC 57%.
Annihilation - MordeczkiFC 0:1

47e minuut.
Gormley onderschept slim de pass. Gormley geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Heffernan de bal onder controle te krijgen. Frehill bereikt de bal nog maar net als eerste. Frehill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Clare onderschept slim de pass. Clare met een sublieme pass. Frehill is nu in balbezit. Frehill draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Annihilation - MordeczkiFC 1:1

72e minuut.
Eastel geeft de bal voor. Gormley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glennon. Glennon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annihilation 49%, MordeczkiFC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Annihilation - MordeczkiFC 1:1