Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devops Collab FC Franco Baresi
Guardiola Tactiek 352
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Dean heeft problemen om de bal te vangen. Mullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean begaat een overtreding. Dean krijgt een gele kaart.

16e minuut.
O`Connor geeft de bal voor. Inworp. Aldred met de inworp. Hagan rent richting de bal. Hagan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Beirne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Croom met een snelle inworp. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Coady rent richting de bal. Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. Reilly speelt de bal door. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Mullen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toppmöller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reilly legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Broughan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - FC Franco Baresi 1:0

43e minuut.
Dean probeert de bal met de borst te controleren. Reilly rent richting de bal. Reilly met een sublieme pass. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - FC Franco Baresi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devops Collab 45%, FC Franco Baresi 55%.
Devops Collab - FC Franco Baresi 2:0

46e minuut.
Fay geeft een hoge lob. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean passt de bal zonder na te denken. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Deane rent richting de bal. Deane passt de bal in één keer door. Davies rent richting de bal. Mack verovert de bal door een tackle van achteren. Mack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dean rent richting de bal. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly passt de bal zonder na te denken. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - FC Franco Baresi 3:0

55e minuut.
Daar is Fenn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean is nu in balbezit. Hagan begaat een overtreding. Hagan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mullen probeert de bal aan de voet te houden. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay geeft een hoge lob. Daar is Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reilly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dean kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mullen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - FC Franco Baresi 4:0

56e minuut.
Davies probeert naar een medespeler te passen. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Coady rent richting de bal. Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly passt de bal zonder na te denken. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller schiet op doel. Broughan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Dean rent richting de bal. Toppmöller is nu in balbezit. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly draait met de bal, schiet en ... Broughan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Broughan trapt de bal weg van het doel. Mack kopt de bal weg. Dean heeft problemen om de bal te vangen. Dean draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Reilly is nu in balbezit. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller geeft een hoge lob. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay schiet op doel. Broughan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Davies probeert de bal aan de voet te houden. Fenn rent richting de bal. Reilly speelt de bal door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Broughan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller draait met de bal, schiet en ... Broughan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - FC Franco Baresi 5:0

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Broughan niet meer kan verder spelen. Forster komt het veld opgelopen.

78e minuut.
O`Connor is nu in balbezit. Aldred onderschept slim de pass. Aldred met een sublieme pass. Moylan rent richting de bal. Moylan schiet op doel. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly passt de bal in één keer door. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - FC Franco Baresi 6:0

84e minuut.
Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom met een sublieme pass. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller schiet op doel. Forster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devops Collab - FC Franco Baresi 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devops Collab 26%, FC Franco Baresi 74%.
Devops Collab - FC Franco Baresi 7:0