Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VNSuperStar zarzynanie
new Tactiek 343
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 34.7
good Schieten adequate
average Passen poor
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Zachwyc controleert de bal met de borst. Kapera onderschept slim de pass. Leonard begaat een overtreding. Leonard krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Quigley met een sublieme pass. Butorac is nu in balbezit. Butorac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keogh de bal. Keogh haalt uit met een fantastische trap. Ruperti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tebar passt de bal in één keer door. Quinlan rent richting de bal. Quinlan passt de bal zonder na te denken. Daar is Keogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keogh schiet op doel. Ruperti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keogh is nu in balbezit. Keogh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - zarzynanie 1:0

33e minuut.
Doeltrap. Ruperti met een harde bal richting middenveld. Tebar kopt de bal weg. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kapera rent richting de bal. Palagyi onderschept slim de pass. Palagyi geeft een hoge lob. Keogh rent richting de bal. Keogh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ruperti trapt de bal weg. Kapera rent richting de bal. Kapera met een sublieme pass. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Quigley kopt de bal weg. Daar is Keogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh onderschept slim de pass. Keogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bertarello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butorac rent richting de bal. Butorac geeft een hoge lob. Quinlan is nu in balbezit. Quinlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 47%, zarzynanie 53%.
VNSuperStar - zarzynanie 1:0

66e minuut.
Cody is nu in balbezit. Cody geeft een lange en hoge pass. Keogh kopt de bal weg. Quinlan is nu in balbezit. Quinlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Quinlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley is nu in balbezit. Keogh rent richting de bal. Keogh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kromp probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz rent richting de bal. Kromp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrkić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Quinlan passt de bal in één keer door. Quigley rent richting de bal. Quigley passt de bal in één keer door. Keogh rent richting de bal. Keogh haalt uit met een fantastische trap. Ruperti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Leonard geeft een hoge lob. Quinlan rent richting de bal. Keogh is nu in balbezit. Keogh haalt uit met een fantastische trap. Ruperti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 33%, zarzynanie 67%.
VNSuperStar - zarzynanie 1:0