Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maximusw Lousy Birds
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Burgess met een sublieme pass. Neary speelt de bal door. McHugh is nu in balbezit. Sheridan verovert de bal door een tackle van achteren. Sheridan geeft de bal voor. Colgan bokst de bal weg. Gough krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Gough is nu in balbezit. Creighan is nu in balbezit. Gough verovert de bal door een tackle van achteren. Gough draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - Lousy Birds 0:1

21e minuut.
Deveraux rent richting de bal. Ellard onderschept slim de pass. Ainslie is nu in balbezit. Ellard verovert de bal door een tackle van achteren. Ellard haalt uit met een fantastische trap. Colgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan passt de bal met de wreef. Kenna is nu in balbezit. Kenna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maximusw - Lousy Birds 1:1

32e minuut.
Daar is Gough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenna is nu in balbezit. Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna verovert de bal door een tackle van achteren. Kenna haalt uit met een fantastische trap. Clery bokst de bal weg.

33e minuut.
Geoghegan probeert de bal met de borst te controleren. Morris rent richting de bal. Geoghegan begaat een overtreding. Geoghegan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Shanahan geeft een hoge lob. McHugh kopt de bal weg. Ellard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - Lousy Birds 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maximusw 54%, Lousy Birds 46%.
Maximusw - Lousy Birds 1:2

59e minuut.
Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely met een sublieme pass. Horgan probeert naar een medespeler te passen. Gough rent richting de bal. Gough schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - Lousy Birds 1:3

67e minuut.
Ellard geeft een lange en hoge pass. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson met een sublieme pass. Kenna rent richting de bal. Kenna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Burgess probeert naar een medespeler te passen. Creighan rent richting de bal. Creighan passt de bal in één keer door. Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Geoghegan is nu in balbezit. Neary onderschept slim de pass. Neary passt de bal met de wreef. Burgess bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgess passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - Lousy Birds 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maximusw 46%, Lousy Birds 54%.
Maximusw - Lousy Birds 2:3