Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independente F.C Bray Flyers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fleming de bal. Haley rent richting de bal. Haley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Falland met een sublieme pass. Fleming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McGuinness speelt de bal door. Bracken rent richting de bal. Bracken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Bracken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna is nu in balbezit. Haley onderschept slim de pass. Haley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
MacGilvernock rent richting de bal. Kenna onderschept slim de pass. Kenna met een sublieme pass. Grimes rent richting de bal. Grimes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Heffernan probeert naar een medespeler te passen. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. Bracken is nu in balbezit. Bracken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Bray Flyers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independente F.C 54%, Bray Flyers 46%.
Independente F.C - Bray Flyers 0:1

49e minuut.
Haley is nu in balbezit. Haley passt de bal in één keer door. Bracken is nu in balbezit. Bracken haalt uit met een fantastische trap. Haniotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
McGrath passt de bal met de wreef. Heffernan is nu in balbezit. Heffernan geeft een hoge lob. Caims rent richting de bal. Caims geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath speelt de bal door. Grimes is nu in balbezit. Grimes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Falland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hepburn komt het veld opgelopen. McGuinness met de inworp. Haley rent richting de bal. Haley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grimes passt de bal zonder na te denken. Corda is nu in balbezit. McGrath onderschept slim de pass. McGrath schiet op doel. Myrell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independente F.C - Bray Flyers 1:1

88e minuut.
Heffernan verovert de bal door een tackle van achteren. Hederman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hederman probeert naar een medespeler te passen. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel. Haniotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independente F.C 41%, Bray Flyers 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Independente F.C - Bray Flyers 1:1