Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Razors zarzynanie
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 33.1
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke passt de bal in één keer door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. Power maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - zarzynanie 0:1

4e minuut.
Malhan geeft een lange en hoge pass. Matlocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlocha geeft een lange en hoge pass. Daar is Tebar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald is nu in balbezit. Tebar onderschept slim de pass. Tebar haalt uit met een fantastische trap. Power probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - zarzynanie 0:2

30e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch passt de bal zonder na te denken. McDonald heeft problemen om de bal te vangen. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera haalt uit met een fantastische trap. Power kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ruperti trapt de bal weg van het doel. Clarke kopt de bal weg. Bermúdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Craig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - zarzynanie 1:2

42e minuut.
Moszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Moszkiewicz geeft de bal voor. Rduch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tebar is nu in balbezit. Tebar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - zarzynanie 1:3

44e minuut.
Thompson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - zarzynanie 1:4

45e minuut.
Thompson speelt de bal door. Daar is Keddy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - zarzynanie 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Razors 66%, zarzynanie 34%.
Cork Razors - zarzynanie 1:5

49e minuut.
Tebar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mullen de bal. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera haalt uit met een fantastische trap. Power werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - zarzynanie 1:6

58e minuut.
Tebar geeft de bal voor. Mullen onderschept slim de pass. Kapera rent richting de bal. Kapera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - zarzynanie 1:7

60e minuut.
Henry is nu in balbezit. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarello onderschept slim de pass. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry schiet op doel. Ruperti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Revolta heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Amaral speelt de bal door. Kapera met een sublieme pass. Tebar is nu in balbezit. Tebar draait met de bal, schiet en ... McDonald probeert de bal aan de voet te houden. Power verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Keddy rent richting de bal. Moszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Moszkiewicz geeft de bal voor. Kapera rent richting de bal. Kapera schiet op doel. Power bokst de bal weg.

85e minuut.
Revolta geeft een hoge lob. Inworp. Colbert met de inworp. Henry is nu in balbezit. Henry geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Matlocha probeert naar een medespeler te passen. Mrkić is nu in balbezit. Mrkić probeert naar een medespeler te passen. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Razors 72%, zarzynanie 28%.
Cork Razors - zarzynanie 1:7