Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Premiata Salumeria Benacense VNSuperStar
Normal Tactiek new
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Quinlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinlan probeert naar een medespeler te passen. Keogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh draait met de bal, schiet en ... Wallace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - VNSuperStar 0:1

13e minuut.
Quigley probeert naar een medespeler te passen. Ring bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh onderschept slim de pass. Keogh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - VNSuperStar 0:2

17e minuut.
Quigley probeert naar een medespeler te passen. Keogh is nu in balbezit. Ring rent richting de bal. Keogh onderschept slim de pass. Keogh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Quigley geeft een lange en hoge pass. Butorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurz krijgt een gele kaart. Butorac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keogh legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wallace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - VNSuperStar 0:3

30e minuut.
Butorac geeft een lange en hoge pass. Keogh is nu in balbezit. Broughan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keogh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keogh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Daar is Broughan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quigley rent richting de bal. Quigley passt de bal zonder na te denken. Butorac is nu in balbezit. Butorac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Butorac is nu in balbezit. Keogh is nu in balbezit. Butorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh rent richting de bal. Keogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kromp speelt de bal door. Quigley is nu in balbezit. Quigley probeert naar een medespeler te passen. Keogh rent richting de bal. Keogh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premiata Salumeria Benacense 76%, VNSuperStar 24%.
Premiata Salumeria Benacense - VNSuperStar 0:3

49e minuut.
Cody passt de bal met de wreef. Kromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kromp passt de bal in één keer door. Keogh rent richting de bal. Keogh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - VNSuperStar 0:4

53e minuut.
Butorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorac passt de bal met de wreef. Keogh is nu in balbezit. Keogh haalt uit met een fantastische trap. Wallace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - VNSuperStar 0:5

55e minuut.
Ring passt de bal zonder na te denken. Quigley is nu in balbezit. Quigley passt de bal met de wreef. Keogh rent richting de bal. Keogh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - VNSuperStar 0:6

61e minuut.
Quinlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon maakt een afschuwelijke overtreding. Quinlan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kromp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Keogh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Day met een sublieme pass. Boylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cody krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Quigley rent richting de bal. Quigley probeert naar een medespeler te passen. Keogh is nu in balbezit. Keogh draait met de bal, schiet en ... Broughan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Leonard is nu in balbezit. Leonard geeft de bal voor. Broughan heeft problemen om de bal te vangen. Keogh is nu in balbezit. Keogh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Leonard kopt de bal weg. Keogh heeft problemen om de bal te vangen. Salmon is nu in balbezit. Keogh onderschept slim de pass. Keogh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ring met een harde bal richting middenveld. Leonard kopt de bal weg. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorac onderschept slim de pass. Butorac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Leonard passt de bal zonder na te denken. Keogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh passt de bal met de wreef. Butorac heeft problemen om de bal te vangen. Butorac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premiata Salumeria Benacense 78%, VNSuperStar 22%.
Premiata Salumeria Benacense - VNSuperStar 0:6