Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bray Flyers Horrible Pegasus
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bracken passt de bal met de wreef. Hepburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cregg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cregg krijgt een gele kaart.

4e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. Bracken is nu in balbezit. Bracken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - Horrible Pegasus 1:0

10e minuut.
Haley controleert de bal met de borst. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haley verovert de bal door een tackle van achteren. Haley haalt uit met een fantastische trap. Daar is Yeats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Brereten heeft problemen om de bal te vangen. Brereten geeft een lange en hoge pass. Chapman is nu in balbezit. Chapman haalt uit met een fantastische trap. Myrell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bray Flyers - Horrible Pegasus 1:1

33e minuut.
MacGilvernock speelt de bal door. McGuinness is nu in balbezit. McGuinness geeft de bal voor. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ampadu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cregg de bal. MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. Haley rent richting de bal. Haley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Brereten is nu in balbezit. Haley is nu in balbezit. Haley passt de bal in één keer door. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - Horrible Pegasus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Flyers 52%, Horrible Pegasus 48%.
Bray Flyers - Horrible Pegasus 1:2

58e minuut.
Hepburn passt de bal zonder na te denken. Haley is nu in balbezit. Haley passt de bal met de wreef. Bracken is nu in balbezit. Bracken draait met de bal, schiet en ... Ampadu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
MacGilvernock geeft een hoge lob. Inworp. Wickett met de inworp. Cregg is nu in balbezit. Cregg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - Horrible Pegasus 1:3

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hederman met de inworp. Haley is nu in balbezit. Haley schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cramer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bracken onderschept slim de pass. Bracken met een sublieme pass. Haley bereikt de bal nog maar net als eerste. Haley draait met de bal, schiet en ... Ampadu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - Horrible Pegasus 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Flyers 40%, Horrible Pegasus 60%.
Bray Flyers - Horrible Pegasus 2:3