Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:21
  • Competitiewedstrijd: First Division.03
  • Stadion: Morumbi
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3490
Independente F.C Shameless Cods
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Caims heeft problemen om de bal te vangen. Lean onderschept slim de pass. Lean speelt de bal door. McGrath rent richting de bal. McGrath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gough geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mooney de bal onder controle te krijgen. McTiernan bereikt de bal nog maar net als eerste. McTiernan schiet op doel. Na een snelle pass probeert MacTause de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
O`Connor probeert naar een medespeler te passen. McTiernan heeft problemen om de bal te vangen. Gehry begaat een overtreding. Gehry krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gough passt de bal zonder na te denken. Kenna rent richting de bal. Davis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gupta geeft een lange en hoge pass. Gehry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yeats rent richting de bal. McGrath onderschept slim de pass. McGrath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Shameless Cods 1:0

41e minuut.
Caims zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McGrath rent richting de bal. Gough onderschept slim de pass. Gehry onderschept slim de pass. Gehry speelt de bal door. Kemp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independente F.C 53%, Shameless Cods 47%.
Independente F.C - Shameless Cods 1:0

46e minuut.
Gupta heeft problemen om de bal te vangen. Coyne onderschept slim de pass. Coyne geeft de bal voor. McTiernan is nu in balbezit. McTiernan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grimes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gehry de bal. McGrath is nu in balbezit. McGrath schiet op doel. Kemp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Shameless Cods 2:0

78e minuut.
Gough kan de bal niet met de borst controleren. Gough passt de bal zonder na te denken. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. McTiernan verovert de bal door een tackle van achteren. McTiernan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dull onderschept slim de pass. Dull geeft een hoge lob. MacTause heeft problemen om de bal te vangen. McTiernan verovert de bal door een tackle van achteren. McTiernan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independente F.C 52%, Shameless Cods 48%.
Independente F.C - Shameless Cods 2:0