Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VNSuperStar Cork Razors
new Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zachwyc is nu in balbezit. Zachwyc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campbell de bal. Keogh rent richting de bal. Keogh haalt uit met een fantastische trap. Power bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 1:0

7e minuut.
Mullen met een harde bal richting middenveld. Kromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kromp probeert naar een medespeler te passen. Keogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh haalt uit met een fantastische trap. Power bokst de bal weg.

11e minuut.
Mullen geeft de bal voor. Inworp. Campbell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quigley rent richting de bal. Quigley geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Power probeert naar een medespeler te passen. Quigley kopt de bal weg. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Keogh is nu in balbezit. Keogh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 2:0

21e minuut.
Leonard is nu in balbezit. Leonard geeft de bal voor. Klungelig pakt McDonald de bal. Keogh rent richting de bal. Keogh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 3:0

23e minuut.
Cody is nu in balbezit. Cody geeft een hoge lob. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keogh rent richting de bal. Keogh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Power trapt de bal weg. Quigley kopt de bal weg. Malhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kromp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell is nu in balbezit. Campbell geeft een lange en hoge pass. Keogh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Malhan passt de bal in één keer door. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leonard krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Campbell controleert de bal met de borst. Quigley rent richting de bal. Quigley passt de bal met de wreef. Keogh is nu in balbezit. Keogh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Leonard geeft een hoge lob. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keogh is nu in balbezit. Keogh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Quigley met een sublieme pass. Keogh rent richting de bal. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh onderschept slim de pass. Keogh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 4:0

42e minuut.
Mullen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campbell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quigley rent richting de bal. Quigley geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Power trapt de bal weg van het doel. Leonard is nu in balbezit. Leonard passt de bal met de wreef. Butorac rent richting de bal. Butorac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Power trapt de bal weg. Quigley speelt de bal door. Keogh rent richting de bal. Keogh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 26%, Cork Razors 74%.
VNSuperStar - Cork Razors 4:0

46e minuut.
Butorac met een sublieme pass. Keogh rent richting de bal. Keddy rent richting de bal. Campbell is nu in balbezit. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Keogh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Geoghegan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Leonard kopt de bal weg. Butorac rent richting de bal. Butorac passt de bal in één keer door. Quigley rent richting de bal. Quigley passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 5:0

50e minuut.
Quigley rent richting de bal. Quigley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Geoghegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 6:0

50e minuut.
Lizrraga speelt de bal door. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson met een sublieme pass. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Keddy de bal. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Butorac rent richting de bal. Butorac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Clarke de bal. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley probeert naar een medespeler te passen. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Power kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 7:0

73e minuut.
Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley passt de bal zonder na te denken. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 8:0

79e minuut.
Butorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson speelt de bal door. Quigley is nu in balbezit. Quigley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 9:0

82e minuut.
Morientes geeft een hoge lob. Malhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Mullen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Butorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Cork Razors 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 20%, Cork Razors 80%.
VNSuperStar - Cork Razors 10:0