Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zarzynanie Premiata Salumeria Benacense
343 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Moszkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Matlocha de bal. Matlocha speelt de bal door. Tebar rent richting de bal. Tebar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 1:0

3e minuut.
Day geeft de bal voor. McGrath controleert de bal met de borst. McGrath passt de bal zonder na te denken. Grogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 1:1

5e minuut.
Boylan passt de bal met de wreef. Daar is Tebar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebar speelt de bal door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. Wallace bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tebar kopt de bal weg. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral geeft een lange en hoge pass. Ring heeft problemen om de bal te vangen. Rduch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 2:1

16e minuut.
Moszkiewicz rent richting de bal. Drew verovert de bal door een tackle van achteren. Drew geeft de bal voor. McGrath rent richting de bal. McGrath draait met de bal, schiet en ... Ruperti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Drew rent richting de bal. Mrkić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkić probeert naar een medespeler te passen. Kapera is nu in balbezit. Kapera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 3:1

20e minuut.
McGrath passt de bal in één keer door. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson met een sublieme pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 4:1

24e minuut.
Kapera onderschept slim de pass. Kapera passt de bal met de wreef. Tebar is nu in balbezit. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ring geeft een lange en hoge pass. Revolta is nu in balbezit. Revolta geeft de bal voor. Tebar kan de bal niet met de borst controleren. Tebar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wallace trapt de bal weg van het doel. Moszkiewicz kopt de bal weg. Salmon probeert de bal aan de voet te houden. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarzynanie 43%, Premiata Salumeria Benacense 57%.
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 5:1

55e minuut.
Daar is Mrkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera is nu in balbezit. Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Salmon is nu in balbezit. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath speelt de bal door. Grogan rent richting de bal. Grogan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tebar kopt de bal weg. Salmon heeft problemen om de bal te vangen. Kapera geeft de bal voor. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Amaral kopt de bal weg. Daar is Salmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapera de bal. Kapera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera onderschept slim de pass. Kapera passt de bal zonder na te denken. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mrkić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkić passt de bal in één keer door. Rduch rent richting de bal. Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 6:1

79e minuut.
Moszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kapera is nu in balbezit. Kapera passt de bal in één keer door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Grogan kopt de bal weg. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz begaat een overtreding. Moszkiewicz krijgt een gele kaart. McGrath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drew met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mrkić de bal. Grogan is nu in balbezit. Grogan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlocha passt de bal in één keer door. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ... Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarzynanie 32%, Premiata Salumeria Benacense 68%.
zarzynanie - Premiata Salumeria Benacense 6:1