Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Pegasus Independente F.C
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Klungelig pakt Brereten de bal. McGrath is nu in balbezit. Grimes is nu in balbezit. Grimes draait met de bal, schiet en ... Ampadu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Pegasus - Independente F.C 0:1

17e minuut.
O`Gara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O`Gara. O`Gara krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gupta met de inworp. Gehry probeert de bal met de borst te controleren. Cregg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cregg krijgt een gele kaart. Gehry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kenna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mooney kopt de bal weg. Cregg heeft problemen om de bal te vangen. Cregg passt de bal zonder na te denken. Chapman is nu in balbezit. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Pegasus 56%, Independente F.C 44%.
Horrible Pegasus - Independente F.C 0:1

46e minuut.
Eastel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dutton komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gehry rent richting de bal. Dutton rent richting de bal. Gehry met een sublieme pass. Grimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Fairclough rent richting de bal. McGrath onderschept slim de pass. McGrath speelt de bal door. Gupta is nu in balbezit. Gupta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cramer de bal onder controle te krijgen. Grimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes haalt uit met een fantastische trap. Ampadu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Pegasus 69%, Independente F.C 31%.
Horrible Pegasus - Independente F.C 0:1