Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lousy Birds zarzynanie
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 33.9
weak Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Horgan probeert naar een medespeler te passen. Ellard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapera. Kapera krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Matlocha met een sublieme pass. Tebar rent richting de bal. Tebar probeert naar een medespeler te passen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Tebar kopt de bal weg. Moszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rduch rent richting de bal. Kapera is nu in balbezit. Kapera schiet op doel. Clery bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matlocha zal de hoekschop nemen. Rduch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - zarzynanie 0:1

42e minuut.
Tebar probeert naar een medespeler te passen. Rduch is nu in balbezit. Horgan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rduch raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrkić komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Geoghegan rent richting de bal. Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz passt de bal met de wreef. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Clery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tebar rent richting de bal. Tebar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - zarzynanie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Birds 64%, zarzynanie 36%.
Lousy Birds - zarzynanie 0:2

49e minuut.
Moszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Matlocha geeft een hoge lob. Ferry probeert de bal met de borst te controleren. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rduch rent richting de bal. Rduch passt de bal met de wreef. Tebar rent richting de bal. Tebar schiet op doel. Ferry probeert de bal aan de voet te houden. Clery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera draait met de bal, schiet en ... Clery bokst de bal weg.

66e minuut.
Shanahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanahan geeft een hoge lob. Tebar kopt de bal weg. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ... Paal! Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Shanahan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - zarzynanie 0:3

70e minuut.
Amaral rent richting de bal. Amaral geeft een hoge lob. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Sheridan probeert de bal met de borst te controleren. Amaral met een sublieme pass. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch schiet op doel. Ferry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Clery niet meer kan verder spelen. Kealy komt het veld opgelopen. Amaral neemt de hoekschop. Daar is Ferry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapera rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Moszkiewicz speelt de bal door. Kapera rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Kealy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - zarzynanie 0:4

89e minuut.
Amaral met de inworp. Brogan kan de bal niet met de borst controleren. Geoghegan rent richting de bal. Tebar onderschept slim de pass. Tebar geeft een lange en hoge pass. Kealy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rduch rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Birds 64%, zarzynanie 36%.
Lousy Birds - zarzynanie 0:4