Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Rovers Athletic Stones
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Tobin passt de bal zonder na te denken. Appel is nu in balbezit. Appel met een sublieme pass. Colgan rent richting de bal. Colgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tungate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin verovert de bal door een tackle van achteren. Tobin speelt de bal door. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan draait met de bal, schiet en ... Caulfield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caulfield bokst de bal weg.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Walsh zal de hoekschop nemen. Cashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cashin passt de bal met de wreef. Appel rent richting de bal. Appel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Bayly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appel probeert naar een medespeler te passen. Colgan is nu in balbezit. Colgan haalt uit met een fantastische trap. Reid verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Creedon heeft problemen om de bal te vangen. Appel onderschept slim de pass. Appel passt de bal met de wreef. Colgan rent richting de bal. Colgan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bracken is nu in balbezit. Appel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bracken. Appel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Rovers 63%, Athletic Stones 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Rovers - Athletic Stones 0:0

59e minuut.
Creedon is nu in balbezit. Daly bereikt de bal nog maar net als eerste. Creedon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Creedon krijgt een gele kaart. Daly raakt geblesseerd tijdens het duel. Martin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel onderschept slim de pass. Appel met een sublieme pass. Daar is Colgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colgan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin geeft de bal voor. Appel is nu in balbezit. Appel haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tungate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin verovert de bal door een tackle van achteren. Tobin met een sublieme pass. Colgan rent richting de bal. Colgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Freeman verovert de bal door een tackle van achteren. Creedon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobin. Tobin krijgt een gele kaart. Creedon moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Creedon kan niet meer verder spelen. MacTause komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Rovers 67%, Athletic Stones 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Rovers - Athletic Stones 0:0