Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Holes Rohan Knights
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Dallas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bannon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lawless rent richting de bal. Lawless draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Loughran probeert naar een medespeler te passen. England heeft problemen om de bal te vangen. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - Rohan Knights 0:1

22e minuut.
Adams is nu in balbezit. Adams geeft een lange en hoge pass. Bannon kopt de bal weg. Staunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Staunton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams probeert naar een medespeler te passen. Staunton is nu in balbezit. Staunton schiet op doel. Loughran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bannon geeft een lange en hoge pass. Staunton bereikt de bal nog maar net als eerste. McEvoy is nu in balbezit. Staunton verovert de bal door een tackle van achteren. Staunton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - Rohan Knights 0:2

35e minuut.
Dallas met een sublieme pass. Kelly rent richting de bal. Kelly met een sublieme pass. Neary is nu in balbezit. Neary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Holes 61%, Rohan Knights 39%.
Flagrant Holes - Rohan Knights 0:2

47e minuut.
England verovert de bal door een tackle van achteren. England met een sublieme pass. Lawless is nu in balbezit. Lawless draait met de bal, schiet en ... McEvoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rickard rent richting de bal. Rickard passt de bal zonder na te denken. Dallas is nu in balbezit. Lawless rent richting de bal. Lawless schiet op doel. Loughran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Lawless geeft de bal voor. Daar is McCarthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hines verovert de bal door een tackle van achteren. Hines met een sublieme pass. Adams geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Rickard verovert de bal door een tackle van achteren. Rickard geeft een lange en hoge pass. Neary bereikt de bal nog maar net als eerste. Neary haalt uit met een fantastische trap. Shipway maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - Rohan Knights 1:2

63e minuut.
Heaney geeft een hoge lob. Inworp. McCarthy met de inworp. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Reddy speelt de bal door. McEvoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Staunton verovert de bal door een tackle van achteren. Staunton draait met de bal, schiet en ... Loughran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
McEvoy geeft de bal voor. Inworp. Bannon met de inworp. Lawless is nu in balbezit. Lawless haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Holes 58%, Rohan Knights 42%.
Flagrant Holes - Rohan Knights 1:2