Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Non-League 11 FC Lousy Gunners
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bruins verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Leonard de bal. Bruins rent richting de bal. Bruins schiet op doel. Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Lousy Gunners 1:0

10e minuut.
Dale onderschept slim de pass. Dale met een sublieme pass. Bruins heeft problemen om de bal te vangen. Bruins haalt uit met een fantastische trap. Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barter verovert de bal door een tackle van achteren. Risk is nu in balbezit. Burgess onderschept slim de pass. Biggs is nu in balbezit. Biggs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rooney speelt de bal door. Stewart kopt de bal weg. Daar is Risk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgess rent richting de bal. Burgess schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Risk onderschept slim de pass. Risk speelt de bal door. Grace bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins onderschept slim de pass. Bruins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Lousy Gunners 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Non-League 11 FC 58%, Lousy Gunners 42%.
Non-League 11 FC - Lousy Gunners 2:0

61e minuut.
Grace probeert de bal aan de voet te houden. England bereikt de bal nog maar net als eerste. England probeert naar een medespeler te passen. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Non-League 11 FC 49%, Lousy Gunners 51%.
Non-League 11 FC - Lousy Gunners 2:0