Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Stones Sharp Cats
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
McDonnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel verovert de bal door een tackle van achteren. Appel passt de bal in één keer door. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Carthy met een sublieme pass. Broughan rent richting de bal. Bolger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolger krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Broaders rent richting de bal. Appel onderschept slim de pass. Appel probeert naar een medespeler te passen. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Sharp Cats 1:0

17e minuut.
Daly met een sublieme pass. Colgan rent richting de bal. Molloy onderschept slim de pass. Appel onderschept slim de pass. Appel draait met de bal, schiet en ... Gormley bokst de bal weg.

37e minuut.
Grimes geeft de bal voor. Martin kopt de bal weg. Harte rent richting de bal. Cummins rent richting de bal. Cummins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Stones - Sharp Cats 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 51%, Sharp Cats 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Stones - Sharp Cats 1:1

57e minuut.
Neville passt de bal met de wreef. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville rent richting de bal. Appel verovert de bal door een tackle van achteren. Appel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Sharp Cats 2:1

58e minuut.
Appel verovert de bal door een tackle van achteren. Appel passt de bal met de wreef. Broaders bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan onderschept slim de pass. Colgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Sharp Cats 3:1

61e minuut.
Walsh speelt de bal door. Daar is Colgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broaders bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan onderschept slim de pass. Colgan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Harte is nu in balbezit. Harte met een sublieme pass. Cummins rent richting de bal. Cummins draait met de bal, schiet en ... McDonagh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 66%, Sharp Cats 34%.
Athletic Stones - Sharp Cats 3:1