Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Holes CAFC Stones
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Neary rent richting de bal. Myrell is nu in balbezit. Neary verovert de bal door een tackle van achteren. Neary draait met de bal, schiet en ... Brereten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Myrell met een sublieme pass. Fanning probeert naar een medespeler te passen. Myrell rent richting de bal. Neary verovert de bal door een tackle van achteren. Neary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Holes 48%, CAFC Stones 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Holes - CAFC Stones 0:0

53e minuut.
Myrell geeft een lange en hoge pass. McEvoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Berrigan de bal. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Myrell rent richting de bal. Myrell geeft een lange en hoge pass. Bennion heeft problemen om de bal te vangen. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Crandley met een sublieme pass. Fanning met een sublieme pass. Kelly is nu in balbezit. Neary rent richting de bal. Neary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Holes 60%, CAFC Stones 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Holes - CAFC Stones 0:0