Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bray Thunder Lime Rangers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Ullen rent richting de bal. Cashin rent richting de bal. Met opzet legt Ullen zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ullen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ullen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cashin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Meier verovert de bal door een tackle van achteren. Malone verovert de bal door een tackle van achteren. Cashin is nu in balbezit. Malone onderschept slim de pass. Malone draait met de bal, schiet en ... McLoughlin bokst de bal weg. Paal!

26e minuut.
Haley met de inworp. Morrissey probeert naar een medespeler te passen. Bracken probeert de bal met de borst te controleren. Yeats rent richting de bal. Yeats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ring geeft een lange en hoge pass. Eriksson speelt de bal door. Amphlett heeft problemen om de bal te vangen. Yeats is nu in balbezit. Yeats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hutcheson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats speelt de bal door. Amphlett rent richting de bal. Amphlett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Thunder - Lime Rangers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Thunder 61%, Lime Rangers 39%.
Bray Thunder - Lime Rangers 0:1

54e minuut.
Amphlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amphlett speelt de bal door. Patton rent richting de bal. Patton geeft de bal voor. Ring kopt de bal weg. Treacy bokst de bal weg.

59e minuut.
Marsh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amphlett is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bracken. Bracken krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Hutcheson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amphlett speelt de bal door. Ring rent richting de bal. Yeats is nu in balbezit. Yeats haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Thunder - Lime Rangers 0:2

74e minuut.
Yeats bereikt de bal nog maar net als eerste. Amphlett rent richting de bal. Hutcheson is nu in balbezit. Yeats verovert de bal door een tackle van achteren. Yeats haalt uit met een fantastische trap. Treacy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Thunder 60%, Lime Rangers 40%.
Bray Thunder - Lime Rangers 0:2