Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fck chu w du Bray Warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Reidy rent richting de bal. Galvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Reidy onderschept slim de pass. Holland is nu in balbezit. Holland geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Davies geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bowman verovert de bal door een tackle van achteren. Beirne kopt de bal weg. Klungelig pakt Hulka de bal. Hulka schiet op doel. Gowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Reidy geeft een lange en hoge pass. Barter bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane onderschept slim de pass. McCarthy is nu in balbezit. McCarthy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Reidy rent richting de bal. McCarthy onderschept slim de pass. McCarthy passt de bal in één keer door. Keane is nu in balbezit. Keane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lennon probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Burgess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lennon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulka passt de bal met de wreef. Beirne rent richting de bal. Beirne haalt uit met een fantastische trap. Dearden probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fck chu w du 58%, Bray Warriors 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fck chu w du - Bray Warriors 0:0

68e minuut.
Galvin rent richting de bal. Reidy onderschept slim de pass. Reidy passt de bal in één keer door. Hulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulka schiet op doel. Gowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fck chu w du 51%, Bray Warriors 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fck chu w du - Bray Warriors 0:0