Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unpolluted County Acid Ramblers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
MacDonald geeft een lange en hoge pass. McHugh rent richting de bal. O`Connor verovert de bal door een tackle van achteren. O`Connor draait met de bal, schiet en ... Creataro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Howell rent richting de bal. Howell geeft de bal voor. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferriter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferriter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Matthews met een sublieme pass. Cahill is nu in balbezit. Cahill geeft de bal voor. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Limond met een snelle inworp. Sweeney met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan onderschept slim de pass. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
MacDonald is nu in balbezit. MacDonald passt de bal met de wreef. O`Connor rent richting de bal. O`Connor draait met de bal, schiet en ... Sutton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Eriksson is nu in balbezit. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Hagan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Acid Ramblers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unpolluted County 57%, Acid Ramblers 43%.
Unpolluted County - Acid Ramblers 0:1

48e minuut.
Limond bereikt de bal nog maar net als eerste. Limond passt de bal in één keer door. Jordan heeft problemen om de bal te vangen. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson haalt uit met een fantastische trap. Hagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Berrigan kopt de bal weg. MacDonald geeft de bal voor. Vadanan kopt de bal weg. Eriksson rent richting de bal. Eriksson schiet op doel. Hagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Griffin onderschept slim de pass. Matthews onderschept slim de pass. Matthews passt de bal in één keer door. O`Connor rent richting de bal. O`Connor draait met de bal, schiet en ... Creataro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Matthews rent richting de bal. Matthews geeft de bal voor. Sutton kopt de bal weg. Daar is O`Connor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Ferriter de bal onder controle te krijgen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan met een sublieme pass. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unpolluted County 60%, Acid Ramblers 40%.
Unpolluted County - Acid Ramblers 0:1