Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insolent Bows balbriggan fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Swan rent richting de bal. Tooze bereikt de bal nog maar net als eerste. Swan onderschept slim de pass. Swan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wallace geeft een hoge lob. Inworp. Gowan met de inworp. Balogh geeft een lange en hoge pass. Hood maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Bows - balbriggan fc 1:0

22e minuut.
Chandler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Swan rent richting de bal. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Creighan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier verovert de bal door een tackle van achteren. Meier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Galvin geeft de bal voor. Bedford rent richting de bal. Bedford speelt de bal door. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hood draait met de bal, schiet en ... Bedford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Bows 41%, balbriggan fc 59%.
Insolent Bows - balbriggan fc 1:0

48e minuut.
Gallen is nu in balbezit. Gallen geeft de bal voor. Gowan probeert naar een medespeler te passen. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pradhan is nu in balbezit. Balogh onderschept slim de pass. Balogh met een sublieme pass. Hood is nu in balbezit. Hood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Balogh rent richting de bal. Balogh passt de bal in één keer door. Hood rent richting de bal. Hood schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chandler de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tullander geeft de bal voor. Klungelig pakt Wallace de bal. Gowan probeert naar een medespeler te passen. Hood is nu in balbezit. Hood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Bows 58%, balbriggan fc 42%.
Insolent Bows - balbriggan fc 1:0